Hendrix: Of ik daar met Cocu over gesproken heb? Nee, eigenlijk niet

Hendrix: "Of ik daar met Cocu over gesproken heb? Nee, eigenlijk niet"

12-09-2017 17:24
11

Jorrit Hendrix is de kritiek van de media op PSV wel gewend. Na de kansloze 2-0 nederlaag tegen sc Heerenveen van afgelopen zondag was alles en iedereen kritisch op de Eindhovenaren.

"Ik ben het wel gewend van de media", zegt Hendrix in gesprek met Voetbal International. "Dat is niet alleen bij ons, maar ook bij andere topclubs. Als het even minder gaat, worden we gewoon afgebrand. Ik trek me er weinig van aan."

Komende zondag kan PSV zich herstellen tegen landskampioen Feyenoord. Opladen voor zo'n wedstrijd, hoeft volgens Hendrix niet. "PSV-Feyenoord of PSV-Ajax, dat zijn wedstrijden op zich. Dan gaat alles automatisch, maar je moet er dan ook rekening mee houden dat je het als ploeg goed bij elkaar houdt. Gewoon volle bak erop klappen."

PSV-trainer Phillip Cocu is van mening dat Hendrix dominanter mag zijn in het veld en zijn leidersrol meer op mag pakken. "Of ik daar met Cocu over gesproken heb? Nee, eigenlijk niet. De een is wat belangrijker dan de ander. Het heeft geen zin om elkaar te vergelijken. We moeten het met z'n allen oppakken."