Feyenoord kan borst natmaken: Mooi moment om ons te revancheren

Feyenoord kan borst natmaken: "Mooi moment om ons te revancheren"

12-09-2017 19:27
18

Marco van Ginkel ziet de wedstrijd tegen Feyenoord als dé mogelijkheid om het slechte gevoel weg te spoelen van de verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen. De PSV-aanvoerder vindt het nog te vroeg om de Eindhovenaren af te schrijven.

"Het is juist een mooi moment om ons te revancheren van afgelopen weekend", zegt Van Ginkel tegen FOX Sports. "We zijn vier wedstrijden onderweg. Je wint drie keer en verliest de vierde. Iedereen weet dat het niet goed was, maar het is te vroeg om te zeggen dat het allemaal niet goed is. Als wij zondag winnen is de situatie weer helemaal anders."

Kenneth Paal gaat hoogstwaarschijnlijk zijn eerste topper meemaken. De jonge linksback kan niet wachten tot het zover is. "Ik leef er al weken naartoe. Voor mij is het m'n eerste topper. Daar leef je anders naartoe dan naar andere wedstrijden. Of we ons zorgen moeten maken? Zorgen maken niet. De wedstrijd van zondag moeten we snel vergeten, maar we moeten wel kijken naar wat er fout ging. We weten nu wat we beter moeten doen. Dat gaan we zondag zeker laten zien."