Update: Crystal Palace heeft opvolger Frank de Boer definitief binnen

Update: Crystal Palace heeft opvolger Frank de Boer definitief binnen

12-09-2017 20:23
12

Crystal Palace heeft de opvolger van Frank de Boer zo goed als binnen. Roy Hodgson bevestigt dinsdag aan Sky Sports dat hij op het punt staat om terug te keren in de Premier League.

Dinsdag had Hodgson een gesprek met de leiding van Crystal Palace. Na afloop vertelde hij aan Sky Sports dat hij dichtbij een aanstelling is, maar dat er nog geen handtekeningen zijn gezet. "Ik hoop dat het dichtbij is", zegt Hodgson. "Het is een geweldige kans om terug te keren in de sport waar ik zo van houd, op het hoogste niveau en ook nog eens bij een club die ik altijd heb bewonderd en toegejuicht."

"Het is een goede dag voor mij", zegt de zeventigjarige oud-bondscoach van Engeland. "Ik ben erg gelukkig en kijk ernaar uit om aan het werk te gaan, deze club punten in de Premier League te gaan bezorgen en zo weer omhoog te klimmen op de ranglijst", aldus Hodgson, die in Londen De Boer gaat opvolgen. De Nederlandse coach werd maandag na vier wedstrijden ontslagen.

Update 20.23 uur: Roy Hodgson, oud-bondscoach van Engeland, is definitief de opvolger van Frank de Boer. De Londense club bevestigt dinsdagavond dat Hodgson de taak krijgt om de club in de Premier League te houden.