Feyenoord krijgt geen antwoord en maakt zich 'grote zorgen' over Napoli-uit

Feyenoord krijgt geen antwoord en maakt zich 'grote zorgen' over Napoli-uit

12-09-2017 20:16
41

Feyenoord zegt zich zorgen te maken of Het Legioen, indien mogelijk, op een fatsoenlijke manier aanwezig kan zijn bij het duel met SSC Napoli. De Rotterdamse club heeft nog steeds geen duidelijkheid van Napoli ontvangen of er wel of geen Nederlandse fans bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn.

Dat meldt Feyenoord dinsdag in een statement op de clubsite. 'Feyenoord maakt zich grote zorgen om de organisatie van de uitwedstrijd in Napels voor de Champions League', schrijft de club. 'Ondanks de toezegging vanuit de Italiaanse autoriteiten om voor afgelopen vrijdag uitsluitsel te geven over het wel of niet toekennen van kaarten voor de Feyenoord-supporters werd tot op heden nog niets vanuit Napels vernomen. Dit ondanks meerdere en dagelijkse verzoeken vanuit Feyenoord om duidelijkheid te verschaffen.'

Beide clubs treffen elkaar op 26 september in Napels. In Italië moeten bezoekende fans aan een aantal wettelijke bepalingen voldoen, waardoor de tijd begint te dringen. 'Elke dag dat het antwoord langer op zich laat wachten maakt het voor Feyenoord moeilijker om een wedstrijd waarbij haar supporters welkom zijn op een gedegen manier te organiseren.
Feyenoord heeft overigens nog steeds goede hoop dat het in Napels kan rekenen op de steun van haar trouwe achterban.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie