Ajax 'not amused': 'We vinden dit ronduit belachelijk. We gaan het onderzoeken'

Ajax 'not amused': 'We vinden dit ronduit belachelijk. We gaan het onderzoeken'

Gepubliceerd: woensdag 13 september 2017 om 07:15wo 13-09-2017 om 07:15

Ajax heeft onvrede geuit over het besluit van de KNVB om de bekerwedstrijd tegen Scheveningen in het stadion van ADO Den Haag te laten spelen. Daardoor mogen de Amsterdammers geen eigen fans meenemen.

Volgens De Telegraaf heeft dat te maken met het feit dat er op hetzelfde moment ADO-fans afreizen naar Rotterdam voor het bekerduel met Feyenoord. Daardoor zouden beide supportersgroepen met elkaar in aanraking kunnen komen. Ook zijn de fans van Ajax al een aantal jaren niet welkom in het stadion van ADO. Enkele dagen voor het bekerduel spelen de Amsterdammers een competitiewedstrijd tegen de Hagenaars. Ook daar zijn geen Ajax-supporters aanwezig.

De wedstrijd is naar het ADO-stadion verplaatst omdat het sportcomplex van Scheveningen niet aan de gestelde eisen voldoet. Ajax is niet te spreken over het besluit van de voetbalbond. "We vinden dit ronduit belachelijk", laat een woordvoerder van de Amsterdamse club weten aan de ochtendkrant. "We weten niet of er nog wat mogelijk is, maar dat gaan we onderzoeken. Onze supporters zijn hier de dupe van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws