Nederlander tegen Real Madrid: 'Iedereen heeft het over Ronaldo tegen me'

Nederlander tegen Real Madrid: 'Iedereen heeft het over Ronaldo tegen me'

13-09-2017 08:06
11

Boy Waterman neemt het woensdagavond met Apoel Nicosia in de Champions League op tegen Real Madrid. De Nederlandse doelman is onder de indruk van de Spanjaarden, maar laat zich niet van de wijs brengen.

"Met zo'n goede tegenstander hadden de andere clubs in de poule best wat minder mogen zijn. Want met Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund treffen we natuurlijk óók de absolute top", vertelt Waterman in het Algemeen Dagblad. De doelman weet dat de weg naar de groepsfase telkens een lange is. "We hebben dit seizoen met APOEL zes duels gespeeld om de groepsfase te bereiken. In Luxemburg, Roemenië en Tsjechië. In de vorige jaren gingen het steeds nét mis. Dat we nu wel Champions League spelen, vindt iedereen hier fantastisch."

Waterman hoopt tegen Real Madrid op een heldenrol. "Iedereen begint over Ronaldo tegen me, maar Real is niet alleen Ronaldo natuurlijk. Het is de beste club van de wereld, die de laatste twee jaar de dienst uitmaakt in de Champions League. Wat denk je van de corners als Sergio Ramos mee naar voren komt?"