Feyenoord kan profiteren van slechte uitreeks City: hoge odd voor remise of winst

Feyenoord kan profiteren van slechte uitreeks City: hoge odd voor remise of winst

13-09-2017 12:00

Feyenoord kan zich bij zijn terugkeer in de groepsfase van de Champions League vasthouden aan de slechte uitreeks van Manchester City. The Citizens wisten hun laatste zes duels op vreemde bodem in het miljoenenbal niet te winnen.

Speel mee: Feyenoord houdt City van zege af voor 3,25 keer je inzet! KLIK HIER!

De laatste keer dat Manchester City een uitduel won was tegen Dynamo Kiev in de achtste finale van het seizoen 2015/'16 (1-3). Onder manager Pep Guardiola boekte de Engelse topclub buitenshuis nog geen enkele zege in het hoofdtoernooi van de Champions League. Ook tegen Nederlandse clubs is de balans van City niet goed. Ajax was in oktober 2012 nog met 3-1 te sterk.

Gesteund door Het Legioen gaat Feyenoord dus op zoek naar een stunt. De regerend Nederlands kampioen toonde in zijn laatste twee Europese seizoenen (2014/'15 en 2016/'17) goede vorm in de groepswedstrijden in eigen stadion. Van die zes duels in De Kuip verloor Feyenoord er slechts één, terwijl er vijf overwinningen werden geboekt.

De ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst zal zijn eerste optreden in de Champions League sinds 2002 luister bij willen zetten met een goed resultaat voor de eigen fans. Bij bookmaker LeoVegas krijg je liefst 3,25 keer je inzet als Feyenoord wint of gelijkspeelt.

Mocht je het helemaal zien zitten in de kansen van Feyenoord, dan kun je kiezen voor een zege van de thuisploeg en beide teams scoren voor 12,50 keer je inzet.

Speel mee: Feyenoord houdt City van zege af voor 3,25 keer je inzet! KLIK HIER!