Update: Management Van Persie ontkent 'verzonnen' uitspraken over Janssen

Update: Management Van Persie ontkent 'verzonnen' uitspraken over Janssen

13-09-2017 18:22
26

Robin van Persie reikt Vincent Janssen de helpende hand bij Fenerbahçe. De 34-jarige Oranje-international is blij met de komst van zijn elf jaar jongere landgenoot in Istanbul.

Van Persie geeft in gesprek met Sporx advies aan Janssen, die neerstreek bij Fenerbahçe nadat hij bij Tottenham Hotspur geen toekomst meer had. "Denk niet dat je carrière bij de nationale ploeg zal lijden onder je keuze voor Turkije. Wesley Sneijder en ik zijn daar twee levende voorbeelden van. Als je goed speelt ziet iedereen dat en krijg je wat je verdient."

"Ik ben bereid je op iedere manier te ondersteunen", vervolgt Van Persie, die zelf vorige maand na een lange afwezigheid terugkeerde bij het Nederlands elftal. "Als je een probleem hebt, wees dan niet bang om het met mij te delen." Janssen debuteerde afgelopen weekend voor Fenerbahçe in de topper tegen Basaksehir (2-3). Hij viel in de 64e minuut in.

Update 18.22: Fenerbahçe-spits Robin van Persie heeft niet met het Turkse medium Sporx gesproken over Vincent Janssen. Dat meldt zijn management SEG aan VoetbalPrimeur. 'Alle quotes zijn verzonnen', laat SEG weten. 'Het is niet de eerste keer dat Sporx dit doet met voetballers en Robin van Persie in het bijzonder.'