De Boer senior 'snapt er helemaal niks van': 'Hij gaat nu geen topclub krijgen'

De Boer senior 'snapt er helemaal niks van': 'Hij gaat nu geen topclub krijgen'

13-09-2017 16:14
33

Cees, de vader van Frank de Boer snapt 'helemaal niks' van het ontslag van zijn zoon. Afgelopen maanden besloot Crystal Palace om De Boer al na 77 dagen op straat te zetten. De Boer senior vreest dat zijn zoon niet meer aan de bak komt bij een topclub. 

"Ik heb Frank nog niet gesproken, maar hem kennende is hij enorm teleurgesteld. En ik ook. Ik snap er helemaal niks van", citeert NH Nieuws een teleurgestelde De Boer. "Frank heeft denk ik nog geen behoefte om met zijn ouders te praten. Als ik hem te spreken krijg, ga ik zeker benadrukken dat het niet zijn eigen schuld is. Hij heeft te weinig tijd gehad om een goed elftal te bouwen."

"Als je zoon is ontslagen, vind je dat nooit terecht. Toch snap ik dat je in de voetballerij onder druk staat wanneer je vier of vijf keer verliest", vervolgt hij. "Dan heeft de voorzitter niks te vertellen, maar dan hebben de geldschieters het laatste woord."

Wat nu voor de carrière van de 47-jarige trainer, die ook bij Internazionale razendsnel ontslagen werd? "Frank en zijn zaakwaarnemer moeten nu eerst goed kijken welke club bij hem past. Ik geloof niet dat hij een topclub zal krijgen als je twee keer ontslagen wordt, maar een goede middenmoter in Engeland, Duitsland of Spanje - wie zal het zeggen."