Valse start voor Feyenoord in Youth League, Real Madrid wint met 10-0

Valse start voor Feyenoord in Youth League, Real Madrid wint met 10-0

13-09-2017 18:12
25

Een valse start voor Feyenoord O19 in de Youth League. De leeftijdgenoten van Manchester City waren woensdagmiddag met 0-2 te sterk voor de Rotterdammers.

Feyenoord ging op Woudestein ten onder door doelpunten van Rabbi Matondo en Francis Edward. Onnodig, want het hoogste jeugdelftal van de Rotterdammers deed in grote delen van de wedstrijd niet onder voor de Engelse grootmacht. De 0-2 van Edward viel uit een vrije trap, nadat de bal van richting was veranderd door de muur.

De Youth League is de jeugdequivalent van de 'grote' Champions League, die woensdagavond van start gaat voor Feyenoord. De landskampioen ontvangt Manchester City in De Kuip. De andere clubs in de poule van Feyenoord zijn Napoli en Shakhtar Donetsk. Dinsdag 26 september is Napoli de volgende tegenstander.

Real Madrid: 10-0
In groep H van de Youth League haalde Real Madrid ongenadig hard uit. De talenten van APOEL Nicosia werden op een 10-0 nederlaag getrakteerd in Spanje. Dani Gomez en Pedro waren de grote mannen met elk een hattrick. De O19 van Real Madrid wordt getraind door oud-voetballer Guti.