De Vrij weigert Italiaanse berichten te bevestigen: Maar het is begrijpelijk

De Vrij weigert Italiaanse berichten te bevestigen: "Maar het is begrijpelijk"

13-09-2017 19:25
5

De kans is groot dat Stefan de Vrij donderdag ontbreekt in de eerste Europa League-ontmoeting met Vitesse. De verdediger van SS Lazio wil dat woensdagavond op de persconferentie in de Gelredrome zelf nog niet bevestigen.

Naast De Vrij zat trainer Simone Inzaghi. Hij wilde niets kwijt over de opstelling, maar Italiaanse media weten het zeker: een groot aantal spelers, waaronder De Vrij, krijgt rust tegen Vitesse. "Ik weet het nog niet", zegt de verdediger zelf volgens Omroep Gelderland. "Af en toe rouleren is ook begrijpelijk. We zijn in de defensie niet echt dik bezet, we spelen in korte tijd veel wedstrijden en er zijn ook anderen die goed trainen."

Zondag was De Vrij nog wel van de partij tegen AC Milan, dat met 4-1 werd afgedroogd door Lazio. Henk Fraser liet al weten te hopen op een mindere dag van de Romeinen. "Van onderschatting zal absoluut geen sprake zijn", countert De Vrij. "Of we nu tegen AC Milan spelen of Vitesse maakt voor mij geen verschil. Het is heel belangrijk om in deze poule goed te beginnen en we hebben ons dan ook heel serieus voorbereid."