Van Marwijk geconfronteerd met opvallend PSV-gerucht: Ik weet er niets van

Van Marwijk geconfronteerd met opvallend PSV-gerucht: "Ik weet er niets van"

13-09-2017 23:46
14

Bert van Marwijk rechterhand van PSV-trainer Mark van Bommel: met dat gerucht werd de huidige bondscoach van Saudi-Arabië woensdagavond geconfronteerd door Jack van Gelder. Zelf weet hij daar niets van.

Van Gelder speculeerde aan het einde van de Champions League-uitzending van Ziggo Sport over een mogelijke rol voor Van Marwijk in een toekomstige staf met Van Bommel. De oud-middenvelder van PSV zou hoofdtrainer kunnen worden in Eindhoven als Phillip Cocu ermee stopt. Daar is op dit moment overigens geen sprake van.

"Ik weet er niets van", reageert Van Marwijk op de suggestie van Van Gelder. "Dat Mark een keer trainer wordt in Eindhoven, dat verwacht ik ook wel ja."

Van Marwijk staat wél open voor een samenwerking met zijn schoonzoon. "Ik heb weleens aan hem gevraagd: wat wil je dan nog? Als er ooit een keer een situatie komt waarin Mark zelf vraagt of ik hem op één of andere manier kan ondersteunen, dan zou ik dat wel doen." Van Bommel is moment zijn rechterhand bij Saudi-Arabië en is trainer van PSV O19.