Feyenoorder ziet droom uitkomen: Ik ben niet zenuwachtig voor zo'n wedstrijd

Feyenoorder ziet droom uitkomen: "Ik ben niet zenuwachtig voor zo'n wedstrijd"

14-09-2017 06:30
8

Het Champions League-debuut van Jeremiah St. Juste is uitgelopen op een deceptie. Manchester City was een aantal klassen beter en dus stond de verdediger van Feyenoord zwaar teleurgesteld VoetbalPrimeur te woord.

Emile van de Sande
ROTTERDAM

"Het was een lastige wedstrijd, ook voor mij persoonlijk. Het niveau was heel erg hoog. In de eerste helft was het heel moeilijk, in de tweede helft ging het beter", zegt St. Juste tegen VoetbalPrimeur. "Wij hadden niet verwacht dat het krachtsverschil zó groot zou zijn."

"Je gaat - ook tegen City - zo'n wedstrijd in om resultaat te halen. Als je zo vroeg al een doelpunt tegen krijgt, is dat heel zuur. Zeker op die manier. In de rust staat het 0-3 en praat je met elkaar. We wilden gewoon blijven voetballen, maar wel compacter gaat staan. Ook een beetje de schade beperkt houden."

Het waren de eerste minuten van St. Juste in het kampioenenbal. De aanloop naar de wedstrijd tegen City verliep echter rustig voor de van sc Heerenveen overgekomen mandekker. "Ik was totaal niet zenuwachtig. Ik ben niet zenuwachtig voor zo'n wedstrijd. Een beetje wedstrijdspanning, maar dat is altijd zo."

"Het is natuurlijk heel fijn om op zo'n hoog niveau te mogen debuteren in de Champions League. Daar droom je van. Het is mooi dat die droom is uitgekomen, maar het resultaat is jammer", besluit St. Juste.