Transfer naar PSV na overleg met Raiola: 'Dit is de beste stap'

Transfer naar PSV na overleg met Raiola: 'Dit is de beste stap'

14-09-2017 08:06
37

Donyell Malen wil gaan schitteren in de Eredivisie. De achttienjarige aanvaller, die eind augustus door PSV werd overgenomen van Arsenal, weet dat hij zich éérst zal moeten bewijzen bij Jong PSV. 

"Ik moet me hier eerst bewijzen en mijn plek afdwingen, dat weet ik wel. Maar dat betekent niet dat je niet overtuigd van jezelf kunt zijn. Mijn doel is om in de toekomst bij PSV naar de profkant te gaan en als het aan mij ligt liever gisteren dan vandaag", vertelt Malen in het Eindhovens Dagblad. 

"Het kan misschien een tijdje duren, maar goed genoeg is ook wat mij betreft oud genoeg. Als ik mezelf bij Jong PSV laat zien, zullen de kansen vanzelf een keer komen, al weet ik ook dat geduld soms nodig is."

Eerder speelde Malen in de jeugdopleiding van Ajax. In overleg met zijn zaakwaarnemer koos de jonge spits nu voor een terugkeer naar Nederland. "Ik heb er met Mino Raiola en familie lang en goed over gesproken. Het is de beste stap om terug te keren. Ik denk dat hier voor mij de meeste kansen zijn om door te breken."