'Forse tegenvaller voor United: sterspeler mist duels met Everton en Liverpool'

'Forse tegenvaller voor United: sterspeler mist duels met Everton en Liverpool'

14-09-2017 08:12
4

Een forse streep door de rekening voor Manchester United. Manager José Mourinho kan de komende zes weken geen beroep doen op Paul Pogba. De sterspeler viel dinsdag in het Champions League-duel met FC Basel al vroeg geblesseerd uit.

Pogba liep een hamstringblessure op en moest zijn plaats afstaan aan Marouane Fellaini, die de score vervolgens opende op Old Trafford. Onderzoek heeft uitgewezen dat de 24-jarige Fransman een scheurtje heeft opgelopen, waardoor hij voorlopig rust moet houden, meldt onder meer de BBC.

Daardoor mist Pogba de Premier League-wedstrijden tegen Everton, Southampton, Crystal Palace, Liverpool en Huddersfield Town. Ook ontbreekt hij in de Champions League-duels met CSKA Moskou en Benfica. Daarnaast gaat de League Cup-ontmoeting met Burton Albion aan hem voorbij.

Pogba was juist sterk aan het seizoen begonnen bij Manchester United. Hij was al goed voor twee goals en twee assists in vier competitieduels. "We huilen niet om blessures", liet Mourinho eerder weten. "Als Paul niet kan spelen, hebben we Herrera, Carrick, Fellaini en Matic."