Engelse media stellen pijnlijke Ajax-vraag aan Klaassen: 'Wil er niet over praten'

Engelse media stellen pijnlijke Ajax-vraag aan Klaassen: 'Wil er niet over praten'

14-09-2017 08:39
24

De verloren Europa League-finale tegen Manchester United (0-2) zit Davy Klaassen nog altijd dwars. De voormalig Ajacied weigerde woensdag in te gaan op de nederlaag die Ajax eind mei leed in Stockholm. 

Everton, de nieuwe werkgever van Klaassen, komt donderdagavond in actie in de Europa League. Atalanta Bergamo is de tegenstander van The Toffees. In aanloop naar dat duel wilden Britse media van Klaassen het nodige weten over de Europa League-eindstrijd die hij afgelopen seizoen verloor met Ajax. 

Wedden

Meer odds

"Ik wil er niet over praten. Ik hoef geen finale te verliezen om hongerig te zijn. Ik voel nog steeds de pijn van die wedstrijd", wordt de Oranje-international geciteerd door De Telegraaf. "We willen nu met Everton zo ver mogelijk komen."

Uit de eerste vier competitieduels pakte het Everton van manager Ronald Koeman slechts vier punten. Dat moet beter, weet ook Klaassen. "De resultaten zijn niet goed geweest, maar ik geniet van het leven, de club en mijn ploeggenoten. Ik heb veel vertrouwen in deze selectie en ik weet zeker dat we wedstrijden zullen gaan winnen."