'Raiola en Mendes zien kans schoon en benaderen paradepaardje Tottenham'

'Raiola en Mendes zien kans schoon en benaderen paradepaardje Tottenham'

14-09-2017 10:28
35

Dele Alli ontbrak door een schorsing in de Champions League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund, maar domineert donderdagochtend wel de headlines in Engeland. Hij wordt begeerd door twee superzaakwaarnemers.

Dat meldt The Times. Het gaat om Mino Raiola en Jorge Mendes, die te boek staan als de meest invloedrijke zaakwaarnemers ter wereld. Raiola en Mendes zijn allebei vastberaden om Alli zo snel mogelijk te contracteren.

De twee zaakwaarnemers zouden de familie van Alli inmiddels officieel hebben benaderd. Mocht hij ingaan op de avances van Raiola of Mendes, dan stijgt de kans op een Spaanse transfer met 100%. Het is geen geheim dat Raiola en vooral Mendes een vinger in de pap hebben bij Real Madrid en FC Barcelona.

Van een transfer lijkt vooralsnog geen sprake. De 21-jarige Alli zette nog niet zo lang geleden zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij Tottenham, waar hij een vaste waarde is. Alli brak onlangs na vijf jaar met zaakwaarnemerskantoor Impact Sports Management.