'Crystal Palace maakt miljoenen vrij na ontslag De Boer: Arsenal-reserve prio'

'Crystal Palace maakt miljoenen vrij na ontslag De Boer: Arsenal-reserve prio'

14-09-2017 10:48
13

Crystal Palace hoopt zich na het ontslag van Frank de Boer en de aanstelling van opvolger Roy Hodgson te versterken. Jack Wilshere staat bovenaan het lijstje voor de winterse transferperiode in januari.

Dat meldt The Daily Mail. Hodgson is een groot fan van Wilshere, die naar Crystal Palace moet komen zodra de window weer open gaat in Engeland. De 25-jarige middenvelder speelt na één seizoen Bournemouth weer bij Arsenal, waar hij geen uitzicht heeft op een basisplaats. Wilshere zou daarom zelf ook openstaan voor een deal.

Daar komt bij dat het Arsenal-contract van Wilshere aan het einde van het seizoen afloopt. Als The Gunners nog iets aan het kind van de club willen verdienen, moet het in januari gebeuren. Hodgson ziet in hem een uitstekende versterking voor het middenveld.

In The Daily Star wordt donderdagochtend gemeld dat Hodgson de beschikking krijgt over een serieus transferbudget in de winter. De boulevardkrant rept over een bedrag van 45 miljoen euro. Die geldsom moet vrijkomen door het verkopen voor een aantal overbodige spelers.