Sevilla-trainer kraakt Makkelie met bizarre verklaring: Hij begreep het niet

Sevilla-trainer kraakt Makkelie met bizarre verklaring: "Hij begreep het niet"

14-09-2017 11:53
27

Danny Makkelie heeft woensdagavond geen goede beurt gemaakt bij Eduardo Berizzo. De Sevilla-trainer werd tijdens het Champions League-duel met Liverpool (2-2) naar de tribune gestuurd door de Nederlandse scheidsrechter.

Berizzo begrijpt niet dat hij door Makkelie werd verbannen, omdat hij naar eigen zeggen juist heel sportief was. In de tweede helft gooide hij voor de tweede keer een bal weg en dat was Makkelie te gortig. Voor zijn actie had de heetgebakerde Sevilla-trainer op zijn beurt een opmerkelijke verklaring.

"In de eerste helft waren wij aan het winnen en was Liverpool bezig met een counter, dus deed ik iets wat niet goed te praten valt. Ik gooide de bal weg en was tijd aan het rekken, zodat Liverpool niet meer kon counteren. Dat was fout van mij", steekt Berizzo van wal in Spaanse media, opgetekend door Voetbal International.

"Maar toen ik in de tweede helft hetzelfde deed, waren wij juist aan het verliezen. Toch gooide ik de bal weg, om mijn eerdere fout goed te maken. Die actie was zo fout dat ik besloot een sportief gebaar te maken en Liverpool de tijd terug te gunnen. Liverpool-manager Jürgen Klopp snapte dat ook toen ik het hem uitlegde, alleen de scheidsrechter begreep het niet."