Spectaculair Barcelona-nieuws aanstaande: Contract voor onbepaalde tijd

Spectaculair Barcelona-nieuws aanstaande: "Contract voor onbepaalde tijd"

15-09-2017 10:14
23

FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft goed nieuws voor de Catalaanse supporters. De 54-jarige Spanjaard verklaart dat Lionel Messi zijn aflopende contract al verlengd heeft.

De vorige verbintenis van de Argentijnse superster liep aan het eind van dit seizoen af. Het zorgde voor heel wat speculaties over zijn toekomst. Zo werd Messi gelinkt aan een transfer naar Manchester City. Bartomeu stelt echter dat de vedette gewoon in Camp Nou blijft. "Het nieuwe contract, dat doorloopt tot medio 2022, is al getekend door zijn vader. We gaan nog een officiële foto maken van de ondertekening, hopelijk nog voor het einde van het jaar", wordt de voorzitter geciteerd door Marca.

Bartomeu ging ook in op zijn eerdere uitspraken met betrekking tot de contractverlenging van Andrés Iniesta. Hoewel de voorzitter beweerde dat er een akkoord was tussen beide partijen, werd dat door Iniesta zelf ontkend. "Het zijn lastige onderhandelingen, omdat er een heel speciaal contract aan zit te komen. We willen Andrés een verbintenis voor onbepaalde tijd aanbieden, want dat heeft hij verdiend. Een speler zoals hij heeft het recht om zijn contract te beëindigen wanneer hij dat zelf wil."