El Ahmadi: 'Of Feyenoord niets te zoeken heeft in de Champions League?'

El Ahmadi: 'Of Feyenoord niets te zoeken heeft in de Champions League?'

15-09-2017 14:33
37

Onder leiding van aanvoerder Karim El Ahmadi heeft de Feyenoord-selectie geprobeerd de kater van de nederlaag tegen Manchester City (0-4) weg te spoelen. Feyenoord-verdediger Jeremiah St. Juste is onder de indruk van El Ahmadi.

De captain van de Rotterdammers is het gesprek aangegaan met een aantal spelers. "Karim heeft ook met mij gesproken", zegt St. Juste tegen het Algemeen Dagblad. "Hij is een echte aanvoerder met een duidelijke mening. Ook over dingen buiten het voetbal die rond een ploeg gebeuren."

Zondag wacht PSV alweer voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. "We blijven niet hangen in de midweekse wedstrijd tegen een ploeg die in mijn ogen het niveau van destijds Barcelona en Bayern onder Guardiola aan het benaderen is", zegt El Ahmadi. "Of we op deze manier niks in de Champions League te zoeken hebben? Waarom niet? Napoli verloor ook van Sjakthar Donetsk. Ja, ook allebei clubs met geld. Maar we moeten nu vooruitkijken en gewoon aan de eredivisie denken. PSV is een sterke ploeg, maar wij gaan naar Eindhoven om te winnen."