'Cocu kiest voor aanvallende opstelling, Toornstra wel en Diks niet bij Feyenoord'

'Cocu kiest voor aanvallende opstelling, Toornstra wel en Diks niet bij Feyenoord'

16-09-2017 07:50
61

Luuk de Jong gaat een nieuwe kans krijgen bij PSV vanwege de schorsing van Hirving Lozano. Dat vermoedt het Algemeen Dagblad. Bij Feyenoord keert tijdens de topper van zondagmiddag in Eindhoven Jens Toornstra terug in de basis.

PSV-trainer Phillip Cocu moet op zoek naar een oplossing voor in de aanval nu Lozano geschorst is. In de vermoedelijke opstelling van het AD begint Jürgen Locadia op de linkerflank en komt er in de spits ruimte voor Luuk de Jong. PSV lijkt aanvallend te beginnen tegen Feyenoord: Gaston Pereiro zou namelijk de plek van Bart Ramselaar weer innemen op het middenveld.

Wedden

Meer odds

Bij Feyenoord keert naar verwachting Jens Toornstra terug, nadat de aanvallende middenvelder buiten de basis werd gelaten voor het duel met Manchester City. In een 4-3-3-opstelling staat Toornsta vermoedelijk weer op tien. Michiel Kramer is opnieuw de vervanger van de geblesseerde Nicolai Jörgensen, terwijl Ridgeciano Haps terugkeert van een blessure. Sofyan Amrabat krijgt volgens het AD weer de voorkeur boven Kevin Diks op de rechtsbackpositie.

Vermoedelijke opstellingen AD

PSV: Zoet, Arias, Luckassen, Isimat-Mirin, Paal, Van Ginkel, Pereiro, Hendrix, Bergwijn, De Jong, Locadia

Feyenoord: Jones, Amrabat, Botteghin, Van der Heijden, Haps, El Ahmadi, Toornstra, Vilhena, Berghuis, Kramer, Boetius