Nederlands getinte staf aan de kant geschoven door Crystal Palace

Nederlands getinte staf aan de kant geschoven door Crystal Palace

16-09-2017 10:12
18

Crystal Palace heeft na het ontslag van manager Frank de Boer de bezem door de technische staf gehaald. Ook Orlando Trustfull, Sammy Lee en Ryland Morgans hebben Selhurst Park inmiddels verlaten.

Dit heeft de club zaterdagochtend bekendgemaakt in een bondig statement op de eigen website. 'We willen Orlando, Sammy en Ryland danken voor al hun inzet tijdens hun verblijf in Zuid-Londen en we wensen hen het beste voor de toekomst', melden The Eagles. Trustfull ging afgelopen zomer samen met De Boer aan de slag. Lee en Morgans werden in januari aangesteld door de toenmalige trainer Sam Allardyce.

De Boer en de drie assistenten moeten plaatsmaken voor de nieuwe manager Roy Hodgson en diens assistenten Ray Lewington en Steven Reid. Hodgson werd vrijdagmiddag gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever en deelde een kleine sneer uit naar De Boer. "Iedere manager heeft zijn eigen stijl, maar je moet wel de juiste spelers hebben om die stijl te hanteren. Ik heb inmiddels een goed idee wat ze kunnen en wat niet", liet de Brit weten.