Complimenten na eerste zege van NAC: 'Hij is vergelijkbaar met Jetro Willems'

Complimenten na eerste zege van NAC: 'Hij is vergelijkbaar met Jetro Willems'

17-09-2017 07:21
4

Rai Vloet was de gevierde man bij NAC Breda in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (2-1). De lach verdwijnt voorlopig niet van zijn gezicht, zei hij na zijn twee doelpunten in het Rat Verlegh Stadion.

Voor NAC was het bovendien de eerste zege van het seizoen. "Het was een lekker moment om te winnen. We hadden de drie punten nodig, iedereen snakte naar een overwinning", stelt Vloet bij Omroep Brabant. "Nu kunnen we de lijn omhoog doorzetten." Hij genoot na het laatste fluitsignaal. "Dan zit je even in de wolken. De lach gaat er vanavond niet meer af, ik ga niet slapen denk ik."

Vloet scoorde in de 58e en de zestigste minuut. "Het was snel achter elkaar, daarna was er een heerlijk sfeertje in het stadion", aldus de voormalig PSV'er, die complimenten geeft aan zijn ploeggenoten. "We waren heel gretig en hebben het echt als team gedaan. Ik moet alle jongens een erg groot compliment geven voor de strijdlust en het spel van vandaag."

Speciale dank gaat uit naar linksback Angelino. De Spanjaard stond met een piekfijne assist aan de basis van de openingstreffer. "Ik heb bij PSV lang met Jetro Willems gespeeld, Angelino is een vergelijkbaar type. Goeie pass, technisch, kunnen goeie assists geven. Dat kwam er vandaag goed uit", aldus Vloet tegen FOX Sports.