Dani Alves over PSG-ruzie: 'Neymar pakte de bal juist van mij af'

Dani Alves over PSG-ruzie: 'Neymar pakte de bal juist van mij af'

18-09-2017 18:04
18

Unai Emery is absoluut niet te spreken over het gedrag van Neymar en Edinson Cavani. Beide vedetten van Paris Saint-Germain maakten zondagavond tegen Olympique Lyon opzichtig ruzie over wie er een vrije trap en een penalty mocht nemen.

"Het is noodzakelijk dat ze gaan samenwerken", laat de Spaanse trainer weten aan L'Équipe. "Ik laat het aan de spelers op het veld over wie de vrije trappen en strafschoppen neemt. Maar als dat niet werkt, zal ik de beslissing nemen en ervoor zorgen dat ze beiden aan bod komen. Ik wil niet dat het een probleem wordt."

Cavani wilde een vrije trap nemen, maar stuitte op tegenwerking van Dani Alves, die de bal aan zijn goede vriend Neymar overhandigde. De Braziliaanse rechtsback wilde de vrije trap overigens zelf nemen, zo bevestigde hij na afloop tegenover Marca. "Ik pakte de bal, maar Neymar ging ermee vandoor", aldus de opmerkelijke verklaring van Alves. Later in de wedstrijd mocht Cavani wel een strafschop nemen, maar deze werd gemist door de Uruguayaan, die direct na de wedstrijd woedend het stadion zou hebben verlaten.