'PSV neemt maatregelen en grendelt De Herdgang hermetisch af'

'PSV neemt maatregelen en grendelt De Herdgang hermetisch af'

18-09-2017 18:35
44

PSV neemt maatregelen naar aanleiding van de weinig overtuigende competitiestart. Het Algemeen Dagblad meldt maandagavond dat de poorten van trainingscomplex De Herdgang de rest van de week op slot zullen gaan.

De club opent donderdagavond het toernooi om de KNVB-beker met een uitwedstrijd tegen de amateurs van SDC Putten. Drie dagen later wacht alweer de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht. PSV-trainer Phillip Cocu grijpt met tweeluik aan om besloten te trainen: vanaf woensdag tot zaterdag is er geen publiek welkom tijdens de trainingen.

De Eindhovenaren zijn met twaalf punten uit de eerste vijf wedstrijden cijfermatig gezien uitstekend aan het seizoen begonnen. PSV ligt echter al uit de Europa League na een dramatisch tweeluik tegen het Kroatische NK Osijek en het veldspel van de club heeft tot kritiek geleid. Met name de verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (2-0) en de tweede helft tegen Feyenoord, waarin een 1-0 voorsprong tegen tien Feyenoorders ternauwernood over de streep werd getrokken, konden op weinig goedkeuring rekenen.