Perez kritisch: 'Niet goed genoeg om voor een Nederlandse topclub te spelen'

Perez kritisch: 'Niet goed genoeg om voor een Nederlandse topclub te spelen'

18-09-2017 22:30
42

Kenneth Perez vindt Michiel Kramer niet goed genoeg voor de Eredivisie-top. Dat de spits van Feyenoord op de bank zit in Rotterdam, is volgens de Deense analist niet voor niets.

"Ik vind Kramer heel beperkt en niet goed genoeg om voor een Nederlandse topclub te spelen", zegt Perez maandagavond bij Natafelen met Kees van FOX Sports. "Als je als club door wilt groeien, dan heb je een iets betere spits nodig achter Jörgensen. Je gaat van een goede spits naar een niet zo goede spits. De eerste veertig minuten tegen PSV was hij nauwelijks betrokken bij het spel. Hij deed er ook niet veel aan om aan de bal te komen. Het is wel heel matig, vind ik."

Volgens presentator Kees Jansma maakt Kramer een nonchalante indruk. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam: "Dat had Feyenoord toch kunnen weten toen ze hem haalden? Ze hadden met Henk Fraser (die toen trainer was van zijn vorige club ADO Den Haag, red.) moeten bellen wat voor vlees ze in de kuip haalden. Je kunt onmogelijk verrast zijn door wat Kramer brengt wat-ie brengt."