PSV-afscheid na 12 jaar: Gekomen als klein jochie en weg als volwassen kerel

PSV-afscheid na 12 jaar: "Gekomen als klein jochie en weg als volwassen kerel"

19-09-2017 17:30
17

PSV heeft zondagmiddag officieel afscheid genomen van Menno Koch en Rai Vloet. Het duo heeft jarenlang de gehele jeugdopleiding van de Eindhovenaren doorlopen, maar koos deze zomer voor een transfer naar NAC Breda.

Tijdens de rust van PSV-Feyenoord werden de 23-jarige Koch en de 22-jarige Vloet uitgezwaaid. "Ik heb vandaag twaalf mooie jaren afgesloten. PSV zal voor altijd een plekje in mijn hart hebben", reageerde Vloet tegenover PSV TV. "Wij hebben hier een hele mooie periode gehad", vult Koch aan. "We zijn binnengekomen als klein jochie en gaan weg als volwassen kerel. Ik heb hier veel geleerd op voetbalgebied, maar ook op 'levengebied'. Daar ben ik heel dankbaar voor."

Koch en Vloet maakten tijdens het seizoen 2014/2015 hun debuut voor PSV 1, maar slaagden er niet in om door te breken. Centrale verdediger Koch werd al eerder uitgeleend aan NAC en speelde vorig seizoen een half jaar voor FC Utrecht. Aanvallende middenvelder Vloet heeft uitleenbeurten bij SC Cambuur en FC Eindhoven achter de rug.