Onana ziet Ajax-vrienden vertrekken: Het is nog steeds moeilijk

Onana ziet Ajax-vrienden vertrekken: "Het is nog steeds moeilijk"

19-09-2017 20:54
19

Voor André Onana is het vertrek van Bertrand Traoré en Davinson Sánchez een groot gemis. De doelman van Ajax ging vorig seioen veel om met het tweetal, maar zag zijn twee vrienden vertrekken naar respectievelijk Olympique Lyon en Tottenham Hotspur.

"Het is nog steeds moeilijk. Natuurlijk mis ik ze", zegt Onana in gesprek met AT5. De goalie staat nog steeds in nauw contact met zijn maatjes. "Ik heb Sánchez vorige week nog gesproken. En ik heb de Champions League gezien. Hij deed het goed en daar ben ik blij mee. Beto spreek ik via Facetime en Whatsapp. Natuurlijk is het moeilijk, het zijn goede spelers. Ik was veel met hen, maar zo gaat het.Ik begrijp het, ze zijn blij daar."

Onana heeft ook in de huidige selectie nog genoeg aanspraak. "Ik heb goede vrienden hier. Ik kan het goed vinden met Casierra en ook met Huntelaar. Ik kan het met iedereen goed vinden." Op de vraag met wie hij het meest lacht, antwoordt Onana: "Hakim. Omdat hij lui is. We vechten altijd. Wie wint er? Ik denk dat hij wint. Hakim is mijn vriend." Onana werd ook nog gevraagd naar wie de grootste verrassing bij Ajax gaat worden dit seizoen. Hij noemt Justin Kluivert. "Hij doet het goed. Als hij het zo blijft doen wordt hij heel belangrijk dit seizoen."