Ramselaar over fluitende PSV-supporters: Misschien is het iets mentaals

Ramselaar over fluitende PSV-supporters: "Misschien is het iets mentaals"

20-09-2017 08:41
30

Bart Ramselaar begrijpt dat de fans van PSV afgelopen zondag hun onvrede uitten over het spel van hun ploeg. Tegen Feyenoord (1-0 zege) speelde de topclub uit Eindhoven ruim een helft met een man meer, maar desondanks domineerden de gasten. 

Dat kwam PSV zo nu en dan op gefluit van de eigen supporters te staan. Ramselaar snapt dat. "Ja, natuurlijk. We stonden de tweede helft toch tegen tien man. De supporters wilden net als voor de rust goed voetbal zien. Misschien is het iets mentaals, heeft het met wilskracht te maken", zegt hij tegen Voetbal International. 

"Gelukkig zag ik dat op het laatst wel terugkomen, wonnen we weer veel duels. De laatste tien minuten is Feyenoord niet echt meer gevaarlijk geweest", vervolgt de jonge middenvelder. 

Hij begon op de bank tegen Feyenoord. "Zelf wist ik niet dat ik niet zou starten, dat hoorde ik pas aan het eind van de week. Maar gelukkig heb ik in iedere wedstrijd nog meegespeeld. Tegen Feyenoord ben ik 35 minuten ingevallen. In dat opzicht kan ik toch wel tevreden zijn."