Buitenspel: Advocaat in penthouse van 1450 euro per nacht, Gullit lekker gewoon

Buitenspel: Advocaat in penthouse van 1450 euro per nacht, Gullit lekker gewoon

20-09-2017 16:38
17

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Advocaat overnacht in penthouse van 1450 euro per nacht
In het Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk, het hotel waar het Nederlands elftal overnacht rondom interlands, blijkt bondscoach Dick Advocaat zijn eigen penthouse te hebben. Het betreft een appartement op de elfde en bovenste verdieping van het hotel, voorzien van een eigen entree, slaapruimte en een badkamer voorzien van zitjes, bidet en verschillende gouden kranen. Het 'Dick Advocaat Penthouse' kost 1450 euro per nacht voor normale stervelingen. 

"Wanneer de spelers en staf bij ons verblijven, is het voor 'normale mensen' niet mogelijk in het penthouse of überhaupt op de bovenste etage te komen. Dat kan pas weer als het elftal is vertrokken. Al merken we wel dat het daarbij niet stormloopt", laat een woordvoerder van het hotel aan weekblad Privé weten. Opvallend detail: assistent-bondscoach Ruud Gullit slaapt tijdens interlands in een normale kamer. 

Bron: Elsevier