Ajax-opponent kan geluk niet op: Een van mooiste momenten die ik heb meegemaakt

Ajax-opponent kan geluk niet op: "Een van mooiste momenten die ik heb meegemaakt"

Barry Rog leefde woensdagavond de droom van elke amateurvoetballer: scoren tegen Ajax. Het is naar eigen zeggen een moment om nooit te vergeten, ondanks dat Ajax SVV Scheveningen met 1-5 uit de beker knikkerde. 

Rog maakte in de tweede helft de enige goal van de amateurclub uit Scheveningen. Hij rondde een schitterende aanval knap af. "Het was een mooie aanval. Hij werd even afgestopt, toen kwam de bal bij deze gigant", doelt doelpuntenmaker Rog bij FOX Sports op teamgenoot Tim Peters. "Hij zag me staan en deed een hakje. Ik dacht niet na, die bal moest er gewoon in. Hartstikke mooi."

Aangever Peters heeft genoten van de bijzondere ervaring om tegen Ajax te voetballen. "Vooral voor het publiek in het stadion is het geweldig dat we een doelpunt maken. Dat zij er vier meer maken is jammer", grinnikt hij. "Maar we hebben het wel even meegemaakt."

Rog is helemaal in de wolken met zijn treffer. "Dit vergeet ik nooit. Een van de mooiste momenten die ik heb meegemaakt. Prachtig", aldus de held van Scheveningen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s