Onvergetelijke Ajax-avond: Je merkt in kleine dingetjes dat ze beter zijn

Onvergetelijke Ajax-avond: "Je merkt in kleine dingetjes dat ze beter zijn"

21-09-2017 07:15
9

SVV Scheveningen verloor in de beker met 1-5 van Ajax, maar voor Barry Rog was het een onvergetelijke avond. Hij maakte het enige doelpunt van de amateurs tegen de topclub.

"Ik speel bij Scheveningen en dan als echte Scheveningse jongen tegen Ajax te scoren. Dat is hartstikke gaaf", zegt Rog tegen Omroep West. "Die bal kwam voor mijn voeten en ik dacht maar één ding: hij moet er gewoon in. En ik jaag hem erin. Hartstikke kicken!"

"Je weet je geen raad. Je maakt een goal, ik ren naar het publiek toe en ik maak een paar gebaren. Het is gewoon pure vreugde, pure blijdschap", aldus Rog, wiens familie in het stadion zat, op zijn vader na. "Hij moest vandaag gewoon vissen. Maar hij heeft FOX Sports, dus hij zat te kijken. Ik weet zeker dat hij hartstikke trots is."

Rog vond het wel jammer dat de derdedivisionist niet kon stunten. "Je merkt in kleine dingetjes dat ze (Ajax, red.) beter zijn. We hadden met z'n allen gehoopt op wondertje. Dat is niet gebeurd. Het resultaat is jammer, maar mijn avond kan eerlijk gezegd niet meer stuk."