Manchester United heeft zijn eigen Dembélé of Mbappé: Doet niets voor hen onder

Manchester United heeft zijn eigen Dembélé of Mbappé: "Doet niets voor hen onder"

21-09-2017 08:01
22

Marcus Rashford doet helemaal niets onder voor supertalenten Ousmane Dembélé en Kylian Mbappé. Dat stelt analist en oud-speler van Manchester United Gary Neville na de 4-1 bekerzege van United op Burton.

Rashford scoorde tijdens dat duel twee keer en gaf ook een assist op Anthony Martial. "Iedereen looft Ousmane Dembélé en Kylian Mbappé, maar niemand praat over Rashford in dit land", zei Neville tegen Sky Sports. "Omdat hij een Engelsman is zeggen we: hij speelt op de linkerflank, hij is prima. Maar hij zit in dezelfde categorie als Dembélé en Mbappé, die ook op de vleugels spelen."

"Mensen zeggen dat Rashford als spits moet spelen, maar je kunt hem overal opstellen want zo goed is hij. Rashford zit in hetzelfde mandje als die twee, die spelers van 100 en 150 miljoen pond", vervolgt Neville. "Hij brak door onder Van Gaal en zette de wereld in vuur en vlam. In zijn tweede seizoen dacht iedereen dat hij niet zou spelen, maar hij stond er in iedere grote wedstrijd. Nu scoort hij ook nog vaak. Hij kan van asolute wereldklasse worden."