Hartverwarmend nieuws vanuit Bilbao: We beginnen aan een nieuwe droom

  Hartverwarmend nieuws vanuit Bilbao: "We beginnen aan een nieuwe droom"

  donderdag 21 september 2017 om 08:46

  De 22-jarige Yeray Alvarez heeft geweldig nieuws te horen gekregen. De verdediger van Athletic Bilbao werd in het voorjaar getroffen door kanker, maar is inmiddels genezen verklaard.

  De vriendin van Alvarez maakte dit bekend via een Instagram-post. "Vandaag is een speciale dag. We hebben in een nachtmerrie geleefd, maar vanaf vandaag beginnen we aan een nieuwe droom. Heel erg bedankt voor alle steun!" Hiermee doelt de vriendin van Alvarez op de selectie van Athletic, die massaal onder de tondeuse ging om de onfortuinlijke verdediger een hart onder de riem te steken.

  De medische staf van de Baskische club heeft bevestigd dat de 22-jarige verdediger genezen is verklaard en zelfs weer kan gaan denken aan voetballen. "Hij heeft de complete behandeling doorstaan", laat een woordvoerder weten aan Sport. "Nu begint er een nieuwe fase waarin hij weer opgenomen wordt in het team."

  Plaats een reactie

  Nummer Diez +2730
  donderdag 21 september 2017 om 08:57
  ik wens Alvarez het allerbeste
  Vind ik leuk
  AtlétiNEC +376
  donderdag 21 september 2017 om 09:03
  Wat een geweldig nieuws! Die foto van de hele selectie gaat nooit meer uit mn hoofd verdwijnen... Laten we hopen dat ie binnenkort weer op de velden staat
  Vind ik leuk
  donderdag 21 september 2017 om 15:27
  Goed om te zien dat er mensen zijn die het overwinnen, nu graag nog meer, en tegen een betere prijs!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Hartverwarmend nieuws vanuit Bilbao: "We beginnen aan een nieuwe droom"