'Crisismanagement bij PSG: betrokken Alves regelt etentje na geruzie'

'Crisismanagement bij PSG: betrokken Alves regelt etentje na geruzie'

21-09-2017 13:47
17

Dani Alves heeft woensdagavond de ploeg van Paris Saint-Germain bijeengeroepen voor een etentje in een restaurant in de stad, meldt L'Equipe. Dit om de problemen van de afgelopen dagen te bespreken.

Tijdens de wedstrijd van PSG tegen Olympique Lyon maakten sterren Edinson Cavani en Neymar ruzie over wie de vrije trappen en strafschop mochten nemen. In de dagen die volgden kwamen publicaties naar buiten dat Neymar Cavani weg wil hebben uit Parijs, en dat Cavani zelf ontevreden is dat hij - net als in zijn tijd met Zlatan Ibrahimovic - weer in de schaduw van iemand anders moet staan.

Opvallend was ook de rol van Dani Alves, die de bal niet aan Cavani maar aan Neymar gaf bij een vrije trap. Nu heeft de Braziliaanse back echter het initiatief genomen om de ploeg weer op één lijn te krijgen. Alves reserveerde een grote tafel in het Victoria Paris, een luxe restaurant met uitzicht op de Arc De Triomphe. Tijdens het etentje, dat tot na middernacht duurde, zou de kwestie besproken zijn. De volledige ploeg van PSG was aanwezig.