Spaarzame updates over Nouri: We willen niet dat mensen gaan speculeren

Spaarzame updates over Nouri: "We willen niet dat mensen gaan speculeren"

21-09-2017 15:55
23

Mohammed Nouri heeft het elke dag moeilijk met de situatie van zijn jongere broer Abdelhak. Sinds begin juli ligt de middenvelder van Ajax in coma. Tijdens een oefenwedstrijd met Werder Bremen liep Nouri ernstige hersenschade op. 

"Ik ga iedere dag naar hem toe, het liefst ben ik er de hele dag. Soms blijf ik ook slapen", vertelt Mohammed donderdag aan RTL Nieuws. "Ik zit naast zijn bed en praat tegen hem. Ook bid ik voor hem."

Wedden

Meer odds

Sinds 8 juli staat zijn leven volledig in het teken van Appie. "Ik heb geen ruimte om andere dingen te doen. Misschien zou dat op een gegeven moment wel moeten, maar ik kan het nog niet. Het komt wel."

Hij wil liever geen uitspraken doen over de toestand van zijn broer. "We willen niet dat mensen gaan speculeren. Daarom komen we af en toe met een update, maar daar laten we het bij. In de tussentijd bidden we voor hem en wachten we af."

Uit alle berichten die de familie ontvangt, putten zij veel kracht, stelt Mohammed. "Het doet ons heel veel. We krijgen veel steunbetuigingen en van over de hele wereld wordt er voor mijn broertje gebeden. Dat is toch niet normaal. Een jongen van 20 jaar oud die de wereld zó kan verbinden."