Van Geel sprak met ontevreden Kuyt: Of ik daar iets over ga zeggen? Nee

Van Geel sprak met ontevreden Kuyt: "Of ik daar iets over ga zeggen? Nee"

22-09-2017 07:37
4

Donderdagavond is de documentaire KUYT in première gegaan. Onder andere technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel was bij het evenement aanwezig. Documentairemaakster Deborah van Dam volgde de familie van Dirk Kuyt het gehele vorige seizoen.

In de documentaire is onder andere te zien hoe de 36-jarige oud-voetballer worstelt met zijn reserverol bij Feyenoord. Halverwege vorig seizoen moest de routinier het steeds vaker doen met een plek op de bank. Kuyt sprak met trainer Giovanni van Bronckhorst, maar ook met Van Geel. "Ja, we hebben diverse gesprekken met elkaar gevoerd", zegt de technische man van de Rotterdammers voor de camera van RTV Rijnmond.

"Dat waren hele goede en vertrouwelijke gesprekken. Of ik daar iets over ga zeggen? Nee, je hebt het helemaal door. Het waren goede gesprekken tussen mensen met respect voor elkaar. We hebben alles in perspectief geplaatst. Als je ziet wat het gebracht heeft, het kampioenschap, mogen we allemaal heel trots zijn."

Pierre van Hooijdonk is niet jaloers omdat het Kuyt wel gelukt is om kampioen te worden met Feyenoord en hem niet. "Kampioen worden met Feyenoord na achttien jaar betekende enorm veel voor Rotterdam. Dat heb je kunnen zien aan het feesten. Of ik jaloers ben? Nee, toen ik bij Feyenoord speelde was het kampioenschap nog niet zo hot als dat het later werd."