Cocu kritisch op PSV'er: 'Heb twee wedstrijden onder m'n niveau gespeeld'

Cocu kritisch op PSV'er: 'Heb twee wedstrijden onder m'n niveau gespeeld'

22-09-2017 07:57
27

Sam Lammers mocht door de afwezigheid van Luuk de Jong in de basis aantreden tegen SDC Putten, maar de spits van PSV is niet tevreden over wat hij heeft laten zien. In gesprek met Voetbal Inside vertelt de jonge aanvaller dat het nog een stuk beter moet.

"Ik moet het laten zien. Ik ben blij dat ik blij ben met de minuten die ik krijg. Een doelpunt maken is altijd lekker als spits. Ik heb ook in andere interviews gezegd dat dit niet mijn niveau is en ik niet heb gespeeld zoals ik kan. Daar ben ik niet tevreden over", zegt Lammers.

Vorig weekend mocht Lammers ook al spelen tegen Feyenoord. Hij bekijkt het van wedstrijd tot wedstrijd en houdt geen rekening met meer. "Je verwacht niet zoveel. Ik ben blij dat ik mocht starten en hoop dat ik dat vaker mag doen, maar dan moet ik het wel laten zien."

Ook PSV-trainer Phillip Cocu is van mening dat Lammers de afgelopen twee wedstrijden te weinig heeft geleverd. "Daar ben ik het mee eens. Ik ben kritisch op mezelf, het moet gewoon veel beter. Ik heb twee wedstrijden onder mijn niveau gespeeld. Dat moet veranderen."