Fraser is woest: 'Teken dat ze niks te zoeken hebben bij een grote club'

Fraser is woest: 'Teken dat ze niks te zoeken hebben bij een grote club'

22-09-2017 08:12
20

Henk Fraser is woest op de spelersgroep van Vitesse. De Arnhemmers werden woensdag in de KNVB Beker uitgeschakeld door de amateurs van Swift. Fraser was er vanwege griep niet bij.

"Ik ben echt kwaad op het team", zegt Fraser in gesprek met De Telegraaf. "Deze wedstrijd hebben we verloren, omdat we niet het maximale hebben gegeven. Dat mag gewoon niet gebeuren. In één wedstrijd gooi je weg waar we een jaar keihard voor gewerkt hebben. We hebben vorig jaar iets neergezet in de beker en echt iets opgebouwd bij Vitesse en dan nu dit."

Wedden

Meer odds

Fraser heeft de wedstrijd tegen Swift niet teruggezien, maar het is voor de trainer wel al duidelijk dat zijn ploeg onvoldoende heeft gegeven. "Als de instelling, passie en vooral inleving voldoende zijn, dan bestaat het niet dat we worden uitgeschakeld. Met alle respect voor de prestatie die Swift heeft geleverd."

De ambities van enkele spelers kunnen wat Fraser betreft weer de ijskast in. "We hebben veel jongens die naar een grote club toe willen. Mijn eigen ervaring bij Feyenoord is dat je bij een grote club élke wedstrijd móet winnen. Dat is een instelling die je moet hebben voor de top en die onze spelers niet hebben getoond tegen Swift. Dat is voor mij een teken dat ze nog niks te zoeken hebben bij een grote club en blij mogen zijn dat ze bij Vitesse spelen."