Bartomeu beticht van leugens: 'Ook dan is de handtekening van Messi nodig'

Bartomeu beticht van leugens: 'Ook dan is de handtekening van Messi nodig'

22-09-2017 08:43
5

Agustí Benedito heeft FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu andermaal van leugens beticht. Volgens de preses is de contractverlenging van Lionel Messi een gedane zaak. Niets van waar, stelt een van zijn grootste tegenstanders.

Benedito lanceerde eerder deze maand een motie van wantrouwen tegen Bartomeu. Hij kraakt het beleid in Camp Nou. "Bartomeu zei dat het contract van Messi is getekend en dat alleen het protocol nog bepaald wordt. Maar dat contract is niet geldig zonder de handtekening van Leo", stelt Benedito tegen Diario Sport. "Ook als zijn vader heeft getekend, is de handtekening van de speler nodig."

"Dit helpt niet om Messi te laten tekenen", vervolgt Benedito. "Het is mogelijk dat de aanwezigheid van Bartomeu het grootste struikelblok vormt. Ik hoop dat de voorzitter alles eerlijk gaat uitleggen. Het is niet de eerste keer dat hij liegt." Benedito verzamelde tot dusver 10.715 handtekeningen. Hij heeft er 16.570 nodig om de socios over een vertrek van Bartomeu te laten stemmen.