Vilhena reageert op Kramer-kritiek: 'Nee absoluut niet. Dat is het belangrijkste'

Vilhena reageert op Kramer-kritiek: 'Nee absoluut niet. Dat is het belangrijkste'

22-09-2017 15:33
5

Feyenoord won woensdag in de KNVB Beker met 2-0 van ADO Den Haag en treft Swift in de tweede ronde van de KNVB Beker. Dat lijkt een zekerheidje voor de volgende ronde, al is Tonny Vilhena een andere mening toegedaan. 

Drie jaar geleden speelde Feyenoord voor het laatst tegen amateurs in de beker. "Ik heb het gehoord, ja. Volgens mij al drie jaar niet meer. Nu tegen Swift, dat is lekker toch?", zegt Vilhena tegen RTV Rijnmond. Maar: "Een zekerheidje is het niet. Dat heb je gezien bij Vitesse. In het voetbal is niets onmogelijk." Swift schakelde bekerhouder Vitesse uit na strafschoppen. 

Sinds de blessure van Nicolai Jörgensen staat Michiel Kramer in de spits. Hij wordt veel bekritiseerd. Of dat een issue is in de kleedkamer? "Nee absoluut niet. Iedereen krijgt kritiek denk ik, ikzelf ook. Daar moet je mee om kunnen gaan. Binnen de ploeg weten we wat we aan elkaar hebben, dat is het belangrijkste. Iedereen steunt elkaar daarin. Kritiek van buitenaf is er altijd, dat hoort erbij. Als je zelf weet dat je goed bezig bent, dan hoef je je geen zorgen te maken", aldus Vilhena.