Seedorf gelinkt aan nieuwe trainersklus bij tegenvallend sterrenteam in Turkije

Seedorf gelinkt aan nieuwe trainersklus bij tegenvallend sterrenteam in Turkije

22-09-2017 16:24
21

Clarence Seedorf staat mogelijk voor een terugkeer als trainer. Italiaanse en Turkse media linken de oud-international vrijdag aan de vacature bij Antalyaspor.

De Turkse club, dat ondanks de aanwezigheid van sterren als Samir Nasri, Jeremy Menez en Samuel Eto'o met drie punten in vijf competitieduels een dramatische competitiestart kent, ontsloeg deze week Rıza Calımbay. Inmiddels is de zoektocht naar een opvolger geopend en Antalyaspor schuwt daarbij grote namen niet.

Diverse media in Italië en Turkije, waaronder Sky Sport Italia en Hurriyet, schrijven vrijdag over een ontmoeting tussen Seedorf en voorzitter Ali Safak Ozturk in Milaan. De twee zouden hebben gesproken over een mogelijk dienstverband van de Nederlander bij Antalyaspor.

De 41-jarige Seedorf zit zonder club na zijn vertrek bij het Chinese Shenzhen FC in december. Daar was hij slechts vijf maanden werkzaam. In Turkije wordt gemeld dat Seedorf mag hopen op een driejarig contract in Antalya. Hij was eerder hoofdtrainer bij AC Milan.