Gefrustreerde Padt wijst naar teamgenoten: Ik heb zes hakballen gezien

Gefrustreerde Padt wijst naar teamgenoten: "Ik heb zes hakballen gezien"

22-09-2017 17:30
14

Sergio Padt vindt dat trainer Ernest Faber op geen enkele manier debet is aan de slechte resultaten van FC Groningen. Dat zegt de doelman van de noorderlingen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Groningen won maar een van de eerste vijf competitiewedstrijden en zette de amateurs van Hercules donderdag met veel moeite opzij (2-4). "Wij willen ook dat het beter gaat'', begint Padt. "De tiende plaats, dat is niet waar we met FC Groningen willen staan. Maar het ligt totaal niet aan de trainer. Integendeel. Wij staan als spelersgroep dan ook volledig achter hem.''

Lange tijd stond Groningen donderdag met 1-0 achter tegen Hercules. "Ik zag sommige jongens in de eerste helft zulke moeilijke dingen doen. Ik heb zes hakballen gezien, terwijl we met 1-0 achter stonden. Wat kan een trainer daar nou aan doen? Dan denk ik: ga nou eens simpel spelen. Hou het bij de basis. Voer de aanvalspatronen uit die we trainen en geef geen ingewikkelde ballen. De tweede helft was dat er gelukkig uit. Toen klapten we eroverheen", besluit de doelman.