Robben richt zich tot Groningen-fans in videoboodschap: 'Dat doet mij pijn'

Robben richt zich tot Groningen-fans in videoboodschap: 'Dat doet mij pijn'

22-09-2017 18:46
85

FC Groningen heeft de hulp van Arjen Robben ingeroepen in de strijd tegen de vele lege stoeltjes in het Noordlease Stadion. De sterspeler van Bayern München en het Nederlands elftal wil dat het stadion zondag tegen FC Twente weer eens vol zit.

"Ik weet dat de resultaten van ons cluppie de laatste weken ietwat tegenvallen, maar daarom is het des te belangrijker dat jullie aanstaande zondag tijdens de wedstrijd met FC Twente weer van de partij zijn", zegt Robben, die werd opgeleid door Groningen en twee seizoen in het eerste elftal speelde, in een speciale videoboodschap.

"Het doet mij pijn als ik op televisie de vele lege plekken zie. Ik hoop dat het stadion tegen FC Twente weer goed gevuld zal zijn", vervolgt de aanvaller. "De drie punten zijn uiterst belangrijk om de lijn omhoog weer te vinden. Als speler weet ik als geen ander hoe belangrijk de steun van het publiek is."

"Natuurlijk mag je kritisch zijn, maar als het eerste fluitsignaal heeft geklonken, moet je achter je ploeg staan. Groetjes vanuit München, van een echte FC Groningen-supporter", besluit Robben.