Kishna doet belofte: 'Als ik in Nederland blijf, dan blijf ik zeker bij ADO'

Kishna doet belofte: 'Als ik in Nederland blijf, dan blijf ik zeker bij ADO'

22-09-2017 19:28
24

Ricardo Kishna overweegt een langer verblijf bij ADO Den Haag. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van SS Lazio, maar scheurde al in zijn tweede wedstrijd zijn voorste kruisband af. Hij staat daardoor maanden buitenspel.

Of Kishna dit seizoen nog in actie komt, is nog niet bekend. "Ik heb mijn laatste wedstrijd voor ADO nog niet gespeeld", liet hij desondanks eerder weten. Als dat dit seizoen niet meer lukt, dan wellicht de volgende jaargang. De oud-Ajacied staat er voor open om de verhuurperiode te verlengen.

"Ik richt me nu op mijn herstel, dat is het belangrijkste. Daarnaast zijn er meerdere partijen, want ik ben ook afhankelijk van Lazio, maar ik sta er zeker voor open", vertelt Kishna aan Omroep West. "Als ik volgend jaar in Nederland blijf, dan blijf ik zeker bij ADO Den Haag." De linksbuiten heeft nog een contract voor twee seizoenen bij de Romeinen.

Fons Groenendijk ziet het hoe dan ook zitten. "Op mij heeft hij, ook op de training, een goede indruk gemaakt", aldus de trainer. "Ook in de invalbeurten. Die jongen is een absolute toegevoegde waarde voor een club als ADO. Of het haalbaar is, dat weet ik niet, maar de deur staat altijd voor hem open."