Younes: 'We zijn blij dat we zo'n speler met zulke kwaliteiten hebben bij Ajax'

Younes: 'We zijn blij dat we zo'n speler met zulke kwaliteiten hebben bij Ajax'

22-09-2017 20:18
16

Amin Younes is blij met de goals van Kasper Dolberg. De Deense spits stond een tijdje droog, maar heeft tegen SVV Scheveningen drie keer gescoord. Younes heeft nooit getwijfeld aan de kwaliteiten van Dolberg.

"Ik was blij voor hem", zegt de Ajacied bij Ajax Inside van Ziggo Sport. "Zijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan. Het is voor hem niet makkelijk. Hij stond even niet in de basis, maar iedereen gelooft in hem. We zijn blij dat we zo'n speler met zulke kwaliteiten hebben. De tegenstander was niet zo scherp, maar die moet je gewoon afmaken. Als hij scoort is het geweldig."

Ajax won van de amateurs met 1-5. Younes benadrukt hoe belangrijk het is dat zijn ploeg de beker wint, omdat de Amsterdammers geen Europees voetbal spelen. "We hebben nog twee prijzen te winnen. Daar moeten we voor gaan. Dat is belangrijk voor ons, de supporters en de stad. We hebben afgelopen jaar gezien hoe belangrijk het is om de supporters achter je te hebben. Daar krijg je veel power van. Het gaat dan altijd een stuk makkelijker."