'Of ik naar Van Geel en Van Bronckhorst ben gegaan? Nee, dat is normaal'

'Of ik naar Van Geel en Van Bronckhorst ben gegaan? Nee, dat is normaal'

22-09-2017 20:47
23

Bilal Basacikoglu is erop gebrand om het vertrouwen van Giovanni van Bronckhorst terug te betalen. De aanvaller van Feyenoord maakt regelmatig minuten en daar is hij zijn trainer dankbaar voor.

"Als er positief over je gesproken wordt, is het altijd lekker", zegt Basacikoglu tegen RTV Rijnmond. "Ik moet die lijn wel doorzetten. Het is niet dat ik na één wedstrijd in kan zakken. Ik moet de volgende wedstrijd weer laten zien dat ik van waarde kan zijn. Dat moet ook wel bij een club als Feyenoord."

Wedden

Meer odds

Basacikoglu begon het seizoen door een blessure met een valse start. Ondertussen werden concurrenten Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson gehaald. "Blessures zijn nooit leuk. Je wilt altijd spelen, dat spreekt voor zich. Ik zie dat de trainer veel vertrouwen in me heeft en dat ik na drie weken blessureleed direct speelde tegen PSV. Dat geeft veel vertrouwen. Het is aan mij om dat terug te betalen."

Basacikoglu is uit onvrede niet naar Van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel gestapt. "Ik heb vorig jaar heel veel minuten gemaakt. Die maak ik nu ook. We spelen Champions League, dan kun je veel minuten pakken. Het is normaal. Bij clubs als Real Madrid is dat ook zo."