'Heb nog een contract voor twee jaar. Dus dan moet ik in gesprek met Ajax'

'Heb nog een contract voor twee jaar. Dus dan moet ik in gesprek met Ajax'

22-09-2017 21:32
39

Amin Younes heeft nog geen idee hoe zijn toekomst eruit ziet. De flankspeler van Ajax heeft het naar zijn zin in Amsterdam en hoeft niet zonodig te vertrekken.

"Ik heb nog een contract voor twee jaar. Dus ik moet dan in gesprek met de club", zegt Younes bij Ajax Inside van Ziggo Sport. "Twee jaar kan snel gaan. Je moet naar de toekomst kijken. Of dat nou bij Ajax is, of ergens anders. Ik voel me hier nog steeds fantastisch. Ik vind het leuk om in Amsterdam te zijn."

Younes maakte zich afgelopen zomer geen zorgen toen directeur spelersbeleid Marc Overmars duidelijk uitsprak dat er een vleugelspeler bij moest komen. "Nee, helemaal niet. Ik ben gekomen toen Fischer en El Ghazi hier nog waren. Ik vind het leuk als er goede spelers naar Ajax komen. Dan word ik ook beter. Dat is voetbal. Concurrentie is goed."

"Als je alleen bent en geen concurrentie hebt, is het niet leuk. Dat zie ik nu ook bij Duitsland, waar heel goede spelers staan. Draxler en Özil. Dat zijn weergaloze spelers. Daar wil je gewoon mee spelen. Je wilt het ze moeilijk maken. Bij Ajax is dat ook."