Veteraan van Feyenoord: Spelers zien komen en gaan. Ik ben er nog steeds

Veteraan van Feyenoord: "Spelers zien komen en gaan. Ik ben er nog steeds"

22-09-2017 23:15
9

Miquel Nelom is gewend geraakt aan concurrentie bij Feyenoord. De linksback moet momenteel Ridgeciano Haps voor zich dulden in de pikorde. In de zeven jaar dat Nelom deel uitmaakt van het eerste van Feyenoord, heeft hij moeten knokken voor z'n plek.

"Die is er altijd. Als je bij Feyenoord speelt, moet je gewoon je best doen", zegt Nelom in gesprek met Feyenoord TV. "Ik schrik er niet zo snel van. De trainer (Giovanni van Bronckhorst, red.) maakt z'n keuzes. Ik probeer het hem zo moeilijk mogelijk te maken."

Nelom (27) is ondertussen de veteraan van Feyenoord. "Ik heb spelers zien komen en gaan. Ik ben er nog steeds en geniet van elk moment dat ik hier speel. Het is gewoon leuk om bij Feyenoord te zijn, zo'n grote club. Het blijft mooi."

Nelom is positief gestemd over de toekomst. Wat hem betreft wordt Feyenoord ook dit seizoen kampioen. "We zijn goed gestart en staan eerste. Daar wil je ook blijven staan. Zondag hebben we verloren (van PSV, red.), maar dat kan gebeuren. We moeten vooruitkijken en er morgen tegen NAC vol op gaan."